Aron-energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Aron-energijsko svetovanje in terapije. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
pismo

Vabljeni!

Share
Go down
avatar
Aron
Admin
Število prispevkov : 20
Join date : 17/06/2018
Age : 52
Kraj : Ljubljana
http://modriportal.org/

Tedenska usmeritev: 30.7.2018 - 5.8.2018

on Pon Jul 30 2018, 18:01
V tem tednu so prisotne energije,katerim prevladuje predvsem JANG, torej moška energija, zato posledično energije niso v ravnovesju. V tem tednu nas kozmos kliče naj veliko stvari dokončamo in posledično nas čaka veliko dela. Pomembno je, da vse, kar bomo začeli tudi dokončamo, sicer bomo delali napake oziroma ne bomo realizirali svojih želja, ciljev in namena.

Delati bomo morali na tem, da nekoliko omilimo vpliv močne JANG energije, ki v tem tednu vpliva na nas. Poskusimo lahko tako, da spimo malo dlje, če se le da, nekaj dela pa poskusimo opraviti nekoliko pozneje.

Obstaja možnost, da bomo srečali žensko osebo, s katero bomo imeli zanimiv pogovor, ki bi nam bil lahko pozneje v pomoč tudi pri našem delu.

V tem tednu se ne bomo mogli zanesti na druge, zato bi bilo modro, da se v celoti usmerimo v naše delo. Čas je, da prenehamo gledati nazaj in v preteklost, morda smo zaradi tega bili včasih premalo pazljivi ali neodločni, ali smo celo delovali neorganizirano, posledično pa smo se znašli v primežu izgube finančnih sredstev oziroma nismo prejeli toliko, kot smo pričakovali. Čas je, da to v tem tednu spremenimo in glede tega sprejmemo uravnovešeno pomembno odločitev, kar na bi lahko prineslo stabilnost na področju financ, kot tudi v samem življenju.

Nasvet tedna: Ne prepuščajmo svojih sanj drugim!

_________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi moj Osebni zid in mi pišite - klik tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu